Yin Yoga Opleiding Antwerpen Belgie (50h YA) , Van Trierstraat 40, woensdag, 06. november 2019

Yin Yoga Teacher Training (50-uur CE Yoga alliance)
 Wil jij Yin Yoga lessen geven, Yin Yoga integreren in de lessen die je al geeft of meer inzicht en verdieping in je eigen Yin Yoga practice? We hebben een verdiepend en inspirerend programma voor jou in petto!
Yin yoga is een vorm van yoga waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel (fascie, gewrichten, ligamenten en pezen) en stimulatie van levensenergie (Chi, Prana, Qi) samenkomen. Yin yoga is een tegenhanger van ons hectische leven, the calm in the storm!
Tijdens de basis-module (50h YA) duiken we gedurende 5 dagen in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Mindfulness, Lesgeven, Sequencing, Posture-labs en meer.
Deze opleiding is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley.
 
In de Yin Yoga module ontdek en leer je:
• Yin & Yang filosofie
• Yin Yoga houdingen
• Het gebruik van hulpmiddelen (yogaprops) in de houdingen
• Functionele anatomie
• Kennis van het menselijk lichaam
• Het fasciale systeem
• Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf
• *** je Yin Yoga lessen geeft
• Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)
• Integreren van mindfulness en meditatie
• en meer……
 
Certificaat: Na het afronden van de module(s) en het maken van de huiswerkopdrachten ontvang je een certificaat van 50-uur CE Yoga alliance.
Esther Scheen
Al 15 jaar geef ik diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ik tijdens een langdurig verblijf in Amerika, voor mijn werk als researcher, yoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in mijn lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met mijn lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga mijn hart gestolen. Vanuit mijn ervaringen en medische achtergrond deel ik met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.
Ik geef al vele jaren Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.
Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd bij Sarah Powers en Jo Phee en andere leraren op het gebied van TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen. Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen en workshops op het gebied van Yoga & TCM en mijn eigen yoga practise.
Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.
Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl
Voor meer info en inschrijven: 
 

Yin Yoga Opleiding Antwerpen Belgie (50h YA)

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu