09. december 2018 - 17:00

Nitro Circus Live - Antwerp, België, zondag, 09. december 2018

Koop nu je tickets:
----
WHERE: Antwerp, Belgium
WHEN: December 9, 2018
VENUE: Antwerps Sportpaleis
SHOW TIME: 5:00PM
RESERVE DATE: TBD

De spannendste momenten en ettelijke memorabele krachttoeren van Nitro Circus zijn ontsproten aan het fantasierijke brein van legende en stuntman Travis Pastrana. De ceremoniemeester van Nitro Circus bezit het opmerkelijke vermogen om ’s werelds beste riders te pushen steeds hoger en steeds verder te gaan … In sommige gevallen tegen beter weten in! In deze gloednieuwe You Got This Tour vinden we Travis terug aan het stuur. Alles is dus mogelijk! Travis en zijn kompanen trakteren het publiek op grappen en grollen tijdens de zotste, gestoordste, maar vooral grappigste show uit de Nitro Circus-geschiedenis.

“In Nitro Circus kan ik helemaal loos gaan!” aldus Travis. “In een ongelofelijke twee uur durende show kan ik mijn geschifte ideeën kwijt, de beste uiteraard, maar ook de slechtste … Alles waarvan ik droomde ooit live te kunnen uitvoeren, stoppen we in deze show. Verwacht je dus aan een reeks nooit eerder geziene hellingen, steeds groter en indrukwekkender, met stunts en talloze verrassingen die alle verwachtingen overtreffen. Een onwezenlijk spektakel waarbij je ongetwijfeld ook rekening moet houden met enkele onzachte landingen.”

De Nitro Circus You Got This Tour rekruteerde de grootste atleten binnen de FMX-, BMX-, skate- en inline-wereld, in combinatie met verschillende medaillewinnaars uit de X Games en kampioenen van de Nitro World Games. Travis Pastrana stuurt dit internationale gezelschap van all-stars aan, meer nog, hij zal hen uitdagen en opjutten om hun risicogrenzen op te zoeken. Voeg daaraan nog een reeks ongeziene gevaarten toe, het ene al buitensporiger en waanzinniger dan het andere, en You Got This wordt dé show van Nitro Circus die je stoutste dromen waarmaakt!

Nitro Circus Live - Antwerp

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu