Mild Ouderschap - Gent, Bedrijvencentrum De Punt, donderdag, 02. april 2020

Wat is mild ouderschap? Betekent dat grenzeloos opvoeden? Je kind alles toegeven? Je eigen grenzen overschrijden?
Juist integendeel. 

Mild ouderschap is verbindend opvoeden. En om dat te kunnen, is het belangrijk om in verbinding te staan met jezelf. Wat neem jij mee in je opvoeding? Is dat wat je wil meenemen? Wat met al die goeie raad en blikken van anderen die op je afkomen? *** volg je je moeder- of vadergevoel? Wat is jouw authentiek ouderschap? En wat als je omgeving er anders over denkt? 
*** verbind je met je kind in het heetst van de strijd? Tijdens hevige emoties zoals verdriet en woedebuien? En *** verbind je op rustige momenten? 

Een lezing voor ouders in verwachting en ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar en geinteresseerden in ouderschap en opvoeding.  

Over Nina Mouton
Nina is mama van Miro (2010) en Loa (2013), ze is getrouwd met Sven. Samen met haar gezin woont ze in Gent. Ze studeerde klinische psychologie en volgt momenteel een postgraduaat psychotherapie (4de jaar contextuele therapie). Ze heeft een praktijk in Gent voor ouders, gezinnen en koppels. Ze is columniste voor Radio1.be en schrijft een boek 'Mild Ouderschap' dat in februari 2020 uitkomt. 

Reviews van aanwezige ouders:
"Herkenbare situaties, heel wat handvaten meegekregen en gebracht met de nodige humor!" 
"Spijt dat ik mijn partner niet heb meegebracht. Volgende keer neem ik hem mee." 
"Veel voer om over na te praten, zowel thuis als met de vriendinnen achteraf." 
"Interessante lezing, veel uit opgestoken." 

Tickets en info:
Basisticket: €22,5 + servicekosten
Boek+ticket: €44,99 (dat is een korting van 2,5€ op je ticket. Deze korting is geldig tot 31/12/2019) + servicekosten. Je boek 'Mild ouderschap' zal gesigneerd zijn door Nina en Eva Mouton en zal klaarliggen aan de ticketbalie. 
!!! Tickets zijn niet terugbetaalbaar. Je mag je ticket doorgeven als je zelf verhinderd bent. Boeken worden na afloop van het evenement niet opgestuurd. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het boek op de avond zelf, voor de lezing tussen 19u en 19u30, op te (laten) halen.
In samenwerking met VCOK. 

Mild Ouderschap - Gent

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu