K3 on BEACH, Beachweekend, donderdag, 02. augustus 2018

Op donderdag 2 augustus openen we de 20ste editie van Beachweekend met een knaller van formaat!
Dit jaar denken we ook aan onze allerkleinsten. Lompie & zompie zorgen voor het voorprogramma, K3 zorgt voor het nodige gegil en voor wie achteraf nog zin heeft in een feestje voorzien we ook een kinderdj.
Maar ‘K3 ON BEACH’ organiseren we natuurlijk voor iedereen, voor peuters en kleuters maar ook voor jongeren en ouderen. In onze inkomvrije zone maakt Loenhout Zomert het gezellig met enkele muziekbands, een hapje en een drankje.
Om deze dag helemaal af te maken, voorzien we op ons strand ook enkele randactiviteiten zoals sprinkastelen, een ballonenplooier, suikerspinnen, een schminkster en een megecoole lichtshow.
Kortom, een avond vol zon, strand én K3. Voel jij die zomerkriebels ook al komen? Surf dan naar http://www.chiroloenhout.be/k3 en koop alvast jouw ticket. De eerste 500 online tickets zijn te verkrijgen voor 5 euro. Wees er dus snel bij!
 
Veelgestelde vragen
Moeten ouders van leden Chiro Loenhout een ticket bestellen?
Ja, ouders van leden Chiro Loenhout dienen ook een ticket aan te schaffen.

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Alle leeftijden zijn welkom, mits het verantwoordelijk blijft. Voor de jongere personen raden we wel de aanwezigheid van de ouders aan. Op vlak van alcohol gelden de wettelijke regels uiteraard!
Kinderen geboren na 2015 krijgen GRATIS toegang.
Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Er is een parking aan het terrein zelf voorzien, volledig gratis! Geef via je GPS gewoon Beemdenweg, 2990 Loenhout in en u zult er zonder problemen geraken. Ook voor de fietsers hebben we een parking.
*** kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kan ons bereiken op volgend e-mailadres: info@beachweekend.beOf spreek iemand van de Chiroleiding aan.
 

K3 on BEACH

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu