De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo, België, dinsdag, 12. december 2017

Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie, waar Kerstmis om draait. Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment.

Na het overdonderend succes in Mechelen bouwt Circus Ronaldo deze winter zijn authentiek circusdorp in Lier. Vóór elke voorstelling geniet je vanaf 18 uur van verschillende acts in het circusdorp. Geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid.
Laat je verrassen en betoveren, kuierend langs de vuurkorven, tussen de tenten en woonwagens door. De toegang tot het circusdorp is gratis.
Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren.
De jongste aan tafel is drie, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus...

Productie
Circus Ronaldo
Liers Cultuurcentrum
Met de steun van
De Vlaamse Gemeenschap
Provincie Antwerpen


Ben je rolstoelgebruiker? Neem vooraf even contact op en we voorzien een geschikte plaats. O.w.v. productionele redenen is het belangrijk ons vooraf te verwittigen.

www.circusronaldo.be

De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo

Bon Iver | Forest National

Bon Iver | Forest National

donderdag 25. oktober 2018
Oscar And The Wolf | Sportpaleis
vrijdag 26. oktober 2018
GODSMACK
donderdag 08. november 2018
FLATBUSH ZOMBIES - See You In **** tour
donderdag 25. oktober 2018
BLACK STONE CHERRY
vrijdag 09. november 2018
KATAKLYSM + HYPOCRISY
zondag 04. november 2018
Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu