14. april 2018 - 20:00 tot 23:00
Borgerhout
BelgiumBorgerhoutturnhoutsebaan2140

Cristina Branco in De Roma, Borgerhout, zaterdag, 14. april 2018

'Ik heb je ontzettend veel te vertellen, dus vraag ik je mijn ogen te zijn, mijn vingertoppen, mijn tong. Ik vraag je om al wat ik voel te voelen... Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen. Je onderdompelen in de fado en je mee laten slepen door de meest getalenteerde, hedendaagse muzikanten uit mijn thuisland. Laten we samen in muziek verdwijnen.'

Cristina Branco geeft traditionele Portugese folklore een nieuwe stem en vertolkt fado als geen andere haar nieuwe album BRANCO werkt ze samen met jonge songwriters uit de Portugese indie-scene en met gevestigde namen als Sérgio Godinho. Cristina zocht opnieuw de vrijheid in muziek, maar wel met de diepgang en de vertelkracht van de fado.

In De Roma zal Cristina Branco haar nieuwe nummers live brengen, uiteraard aangevuld met haar eigen klassiekers. Laat je overrompelen door haar fantastische stem en je meeslepen door de meest getalenteerde, hedendaagse muzikanten uit haar thuisland. Een intieme en persoonlijke voorstelling van een ster van wereldformaat.

CRISTINA BRANCO (ZANG, BERNARDO MOREIRA (BAS); LUÍS FIGUEIREDO (PIANO); BERNARDO COUTO (PORTUGESE GITAAR)


Cristina Branco in De Roma

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu