Comedy voor Engineers - Henk Rijckaert , CC Muze, donderdag, 13. december 2018

Donderdag 13 december komt de derde editie eraan van Comedy voor Engineers!
Henk Rijckaert komt ter plaatse met zijn nieuwe show 'Maker' (Try-out). Vorig jaar mochten we deze knaller van formaat ook ontvangen en dat werd goed gesmaakt!
Aansluitend ben je welkom op de netwerkdrink, waar je ons en de andere engineers beter kan leren kennen. Een goed netwerk is onmisbaar om je carrière nu of in de toekomst een boost te geven. Als engineer kan je gratis registreren voor dit event en verder bouwen aan je netwerk. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!
Belangrijk: Onze events zijn een ontmoetingsplaats voor ingenieurs en technische profielen. Ze staan niet open voor recruiters en commerciële medewerkers van ingenieursbureau's en werving en selectie kantoren.
PROGRAMMA
20u00  Ontvangst deelnemers
20u30  Start live-comedy met Henk Rijckaert
22u00  Netwerkdrink
23u00  Einde
Henk Rijckaert
Henk Rijckaert is een maker. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie, en voor de
rest: heel veel in zijn kot. Daarvan geeft hij wekelijks verslag via zijn YouTube-kanaal ‘Koterij’.
'Maker' (Try-out)
Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefixt. Gemaakt.
Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daaraan verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan.
Vroeger was het anders. Als de auto kapot was, dan deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, dan werd dat hersteld met een flinke tik. Iedereen van het gezin wist waar je moest kloppen. 
Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.
Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is.

Comedy voor Engineers - Henk Rijckaert

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu