07. december 2018 - 20:00 tot 23:00

Chippendales | Capitole, Ghent, België, vrijdag, 07. december 2018

Het wordt een hete week met twee Chippendales®-shows op het programma, vrijdag in de Antwerpse Stadsschouwburg en zaterdag in het Kursaal Oostende. En de begeerlijke mannen komen met extra goed nieuws want ze kondigen vandaag aan dat ze ook in 2018 ons najaar komen opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De 'about last night... tour’ houdt dan halt in de Capitole in Gent op vrijdag 7 december en het Kursaal in Oostende op zaterdag 8 december 2018.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, **** Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2018 twee dagen op rij! Afspraak op vrijdag 7 december in Gentse Capitole en op zaterdag 8 december in het Kursaal Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank!

Chippendales | Capitole, Ghent

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu