21. december 2017 - 19:30
Gent
BelgiumGentSint-Pietersnieuwstraat 239000

Autumn Falls: Kapitan Korsakov, Brutus, Cocaine **** +Afterparty, Gent, donderdag, 21. december 2017

Info: https://goo.gl/8j4ffF

Autumn Falls sluit zijn concertreeks af in stijl: met drie stevige concerten voor de prijs van één, met de beste Belgische rockbands van het moment: Kapitan Korsakov, Brutus en Cocaine ****. Afsluiten doen we met een al even stevige AFTERPARTY!

🀰 KAPITAN KORSAKOV 🀰
Pieter-Paul Devos (Raketkanon) en co kwamen in 2016 op de proppen met het derde album van Kapitan Korsakov: ‘Physical Violence Is The Least Of My Priorities’. Het werd een door Steven Albini geproducete uppercut met stevige noiserock en grungepunk.
Ook live deelt de band al graag eens wat kopstoten uit. Met hun nieuwe drummer (Sigfried Burroughs, Onmens en The K.) staat de band klaar om zijn muzikaal geweld op jullie los te laten.

🀰 BRUTUS 🀰
Van dissonante noiserock via brutale metal tot bijna fragiele gitaren: BRUTUS beslaat een groot spectrum aan stijlen, die allemaal proper samenvloeien in hun geheel eigen stijl. De Morgen vat het als volgt samen: "Brutus is een surrealistisch samenspel van drumster Stefanie Mannaerts’ voorliefde voor Slayer, gitarist Stijn Vanhoegaerdens fascinatie voor Bruce Springsteen en bassist Peter Mulders’ hang naar The Weeknd." Of, nog korter samengevat: “Loodzware en roekeloze stuff” - NME

🀰 COCAINE **** 🀰
De Luikse vuile punkband Cocaine **** is het Luikse antwoord op de female fronted punk uit het einde van de jaren ’70. In 2015 bracht de band het felgesmaakte album The Pool uit. De opvolger werd in Chicago opgenomen met Steve Albini (Nirvana, Pixies) en verscheen eind 2016.

Autumn Falls: Kapitan Korsakov, Brutus, Cocaine **** +Afterparty

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu